Het appartement Terra (grond) is een afspiegeling van Cielo: vrijwel dezelfde oppervlakte – vijfenvijftig vierkante meter – en indeling, alleen MET lagere plafonds en kleinere ramen, die de vroegere functie – stal – verraden.

Indeling: woonkamer met een nieuwe keuken, inclusief afwasmachine en espressoapparaat. Er is satelliettelevisie en wifi. Woonkamer heeft openslaande deuren naar – eigen – terras.

Vanuit woonkamer is een doorgang met rechts onder de trap een bergruimte en links een moderne badkamer met douche, wc en bidet. Tot slot twee slaapkamers, de een met tweepersoonsbed, de ander  met twee losse bedden.

Het appartement is met zorg gerestaureerd; dikke, ooit met de hand gevormde  kastanjehouten balken en vloeren van terracotta tegels uit Orvieto zetten de toon.

Geschikt voor vier personen, vijfde in overleg. Beddengoed en handdoeken worden wekelijks verschoond. Direct voor het appartement bevindt zich een ruim terras met tafel van  travertien en is de mogelijkheid te barbecuen of gewoon te chillen op de eigen en uiterst comfortabele ligstoelen.